Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Uppskattad arbetstid mot rapporterad arbetstid på arbetsorders

Nyheten släpptes 2019-11-20 12:50


Håll koll på tiderna när du planerar arbetsorders. Se om jobbet gick ihop!

Denna nyhet gäller arbetsorderkontotypen! Admin kan nu ange timmar på uppskattad arbetstid på en arbetsorder på dess grunduppgifter. En ny rapport finns under Rapporter & underlag där du kan få fram en sammanställning på alla arbetsorders och dess uppskattade timmar mot det som rapporterats in. För att aktivera detta skall du först markera alla artiklar som skall summeras via artikelregistret. Sedan anger du en uppskattad tid på arbetsordern. Efter det kommer arbetsordern med i rapporten ovan! Har du frågor tveka inte kontakta oss!


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.