Transportföretag och få in löneunderlag? Start,sluttider, GPS.

Nyheten släpptes 2018-02-13 08:47


Har du transportföretag där du endast vill få in tider på det åkarna kör? Inga fakturaunderlag? Läs mer här. Transportföretag och få in löneunderlag? Start,sluttider, GPS.

En kort nyhet om lönerapportkontot här på Jobbtimmar.se Vi har nyligen uppgraderat funktionerna i lönerapport så det även passar t.ex transportföretag bättre. Vill man endast ha in tider och annan information på det som körs kan man använda lönerapportkontot nu. Det går även logga GPS plats vid första tiden som registreras på start och slut (kräver att gps är aktiverat i enheten). Inga fakturaunderlag kan skapas på lönerapportkontot så tänk på det om du vill testa! Har du frågor bara chatta eller mejla!


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR (Dataskyddsförordning):


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.