Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Start och stopptider för arbete på projekt - finns nu tillgänglig

Nyheten släpptes 2015-02-07 11:00


Ibland passar det inte att bara ange timmar på ett projekt. Man vill få mer exakt underlag för lön och fakturering. Start och stopptider för arbete på projekt - finns nu tillgänglig

Äntligen kommer en nyhet som handlar om tidrapporteringen på Jobbtimmar! Vi har under den senaste tiden testat en ny funktion där man kan rapportera vad man gjort på ett projekt med exakt start och stopptid, med exakt menas 15 min intervaller. Du kanske jobbar några timmar här och några timmar där. Och en rast som skall in varje dag. Då är det enkelt att föra in detta på Jobbtimmar. Det finns även stöd för OB (obekväm tid). Det styrs utifrån start och sluttid för OB som du själv anger. Helger och röda dagar faller under OB Helg. Så är du inom ett yrke där det är olika tider som skall rapporteras så skall du kolla in vår nya funktion nu direkt! Läs mer här nedan på den egna informationssidan om detta: http://jobbtimmar.se/rapportera-arbete-exakta-tider-ob-rast.html Tack för att du läser våra nyheter! Är det något du undrar över bara kontakta oss!

Relaterat Youtubeklipp:


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.