Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Stämpla IN och UT - med in, utcheckning på arbetsplatsen

Nyheten släpptes 2016-10-13 17:53


För arbetsplatsen där man vill stämpla in och ut enkelt har vi ett nytt projekt på gång... Stämpla IN och UT - med in, utcheckning på arbetsplatsen

Snart kommer en möjlighet att aktivera en egen stämpelklocka på er arbetsplats. Inga dyra investeringar - allt som krävs är en enhet med internet och möjlighet att mata in sitt personliga ID. Nu uppdaterat med ett litet youtubeklipp på en demo om hur det kan komma att se ut. Har man en skärm med pekfunktion kan man i princip låta den stå på hela tiden och in ut checkning sker smidigt. Mer info kommer! Vill du veta mer mejla oss redan nu! Har du idéer på hur du önskar detta tveka inte mejla oss nu direkt.

Relaterat Youtubeklipp:


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.