Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Specialerbjudande för lönerapport! Nu lägre pris!

Nyheten släpptes 2015-11-05 16:31


Är du en av många som söker en lönerapportfunktion på nätet? Då kan du prova oss. Nu ännu bättre pris! Specialerbjudande för lönerapport! Nu lägre pris!

Här kommer en kort men högintressant nyhet för dig som söker lönerapport på nätet. Vi har gjort uppdateringar vad gäller start/slut datum/tid. Nu går det ange två olika dagar om arbetet gick över midnatt. Vi har lyssnat på många människor som frågat oss om pris på lönerapport. De tycker att det var lite för dyrt för den relativt mindre funktionen som det handlar om jämfört med projektrapportering. Så vad gör vi? Jo vi sänkte priserna rätt rejält! Priser för lönerapport tillsvidare: Alla priser exklusive moms. 1-5 rapportörer: 150 kr / månad 6-10 rapportörer: 250 kr / månad 11-25 rapportörer: 450 kr / månad 26-50 rapportörer: 900 kr / månad 51+ rapportörer: kontakta oss för pris Startavgift: 250 kr Har du frågor eller undrar något? Saknas något när du provar demon? Gör som många andra, kontakta oss idag!


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.