Snabbrapportering av omkostnader/material på kundprojekt

Nyheten släpptes 2017-03-08 19:37


Har du 20-30 st artiklar ni rapporterar ofta? Testa snabbrapportering av dem så går det fortare! Snabbrapportering av omkostnader/material på kundprojekt

Vi har fått önskemål där kunden har ett X antal artiklar som ofta rapporteras. Det kan t.ex vara ett eget litet lager där man plockar samma saker ofta. Poängen var att snabbt kunna plussa på antal artiklar som används i projektet. Vi har skapat en youtubefilm där vi visar demonstration av detta. Notera att det inte går skicka in fritextomkostnader och priser på dem. För detta bör den klassiska omkostnaderrapporteringen användas. Har du någon fråga om detta känn dig välkommen att mejla oss. Kanske ditt önskemål blir en del av Jobbtimmar? Det är värt att berätta hur du önskar rapportera smartare - vi är dem som hjälper våra kunder!

Relaterat Youtubeklipp:


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR (Dataskyddsförordning):


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.