Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Projektkontouppdateringar

Nyheten släpptes 2021-05-18 07:42


Flera smarta funktioner för dig som rapporterar på projektkonto!

Vi har fått in önskemål om några funktioner som saknas och som kan förenkla rapporteringen. Denna gång var det på projektrapporteringen (som de flesta använder). Man kan nu aktivera att skicka E-post avisering om ett projekt till valda rapportörer. Då slipper man ringa och säga det finns ett nytt projekt att rapportera på. Alla som är aktiverade för rapportering på projektet kan få ett e-post. Man kan nu även välja fordon via den lista som hör till körjournal samt välja visa detta på fakturaunderlag. Inget krav att aktivera hela körjournalen dock! Längre namn på fordon stöds nu också. När fakturaunderlag skapas kan man aktivera att skicka en avisering till den som skapat kontot på jobbtimmar så den får reda på att det finns ett nytt fakturaunderlag. Detta är användbart för dem som har fler admins som skapar underlag osv. Även möjligt lägga in natt/helg tid med timmar likt vanliga arbetstiden. Dessa räknas som "varav arbetstiden" och syns på fakturaunderlag i egna kolumner (som information). Speciellt användbart för dem som jobbar helg i t.ex transport och fordonservice. Fler uppdateringar är på gång!


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.