Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Offertfunktionen uppdateras... Viktig info!

Nyheten släpptes 2019-05-17 14:56


Efter tips på förbättringar är nu offertfunktionen uppdaterad. Läs om du skapat offerter eller vill det.

Vi har uppdaterat offertfunktionen utifrån lite tips från användarna. Första ändringen som berör alla är att rutan Innehar ansvarsförsäkring nu är flyttad till företagsinställningarna som du finner via Admin / Ert företag (knapp uppe till höger). Där kan man nu kryssa i detta en gång så slipper man det för varje offert. Nu även möjligt att använda RUT skattereduktion i offerten via snabbvallistan som är uppdelad i ROT och RUT. Några smärre fixar på utseendet så pris, antal mm är högercentrerade. Privatpersoner har priserna inkl moms på offerten medans företag har exkl. moms men med info om att moms tillkommer. Har du fler tips mejla in så kanske vi ordnar till dem också!


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.