Nytt på Arbetsorderkonton

Nyheten släpptes 2019-04-25 08:44


Uppdateringar för dig som har arbertsorderkontot! iCalfil, Kundattribut och slutförknapp

Vi har uppdaterat kontotypen Arbetsorder med dessa funktioner: Kundattribut är en funktion som gör att du kan märka kunder med ett attribut om du vill dela upp dem i olika grupper eller utifrån vad de handlar osv. Detta visas sedan på arbetsorderutskriften. Har man ställt in standardinställning för att slutföra arbetsorder fick man gå till arbetsorderdetaljer och välja Slutförd: Ja. Nu kan kan man via en knapp direkt på rapporterasidan även slutföra arbetsordern vilket kan spara lite tid och klick för användaren. Har man aktiverat andra sätt att slutföra arbetsorder visas ej denna knapp. Har du behov av att endast se Ej slutförda arbertsorders med ett startdatum i en kalender kan du nu få en länk till en sk .ics fil med dina arbetsorders. Denna länk är unik och ingen kan komma åt dina arbetsorders utan att hämta länken från "Ditt konto" när du loggar in. Som vanligt kan du tipsa om förbättringar som du tycker gör det enklare och snabbare att använda ditt konto. Välkommen att mejla dina funderingar idag!


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR (Dataskyddsförordning):


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.