Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Nya Samsung Galaxy S6 - nya iPhonedödaren?

Nyheten släpptes 2015-03-02 08:34


Som vanligt är det samma rubriker när nån släpper en smarttelefon som skall konkurera mot iPhone. Lyckas Samsung? Nya Samsung Galaxy S6 - nya iPhonedödaren?

För dem som såg releasen av nya Galaxy S6 från Samsung direkt från Barcelona kanske det inte är en nyhet nu. Från början kändes det som bara en ny telefon men ju mer man fick se vad som var nytt är detta verkligen en nyhet. Till skillnad från S5:an som var rätt medioker är S6:an en rejäl uppgradering. Nu finns en version som heter S6 Edge och det är den som ger skönast intryck. På bilden syns den. Man kan se att skärmen är rund på sidan - svårt att förklara men på den biten är flera funktioner inbakade såsom snabbkontakter, olika färger på dem som ringer mm. Själva prestandan är mycket uppgraderad och främst kameran ger mycket bättre bilder - något som var rätt dåligt på S5:an. Skalet sitter ihop, något som Samsung inte satsat på innan. Nu är det ännu mer likt iPhone kan man tycka och -tyvärr- är det så kanske. Vid presentationen sades det att telefonen aldrig kommer böja sig tack vare extra hård metall... Och glaset är Gorilla glas som sägs vara extra stöttåligt. Friheten att byta batteri och använda SD-kort försvinner nu. Detta verkar Samsung inte tycka spelar någon roll. Man får verkligen hoppas batteriet är bra och inte förlorar kapaciteten framöver. Man kan ju inte byta... Detta betyder också att man måste köpa en telefon med det utrymme man vill ha. Upp till 128 GB finns för utrymmet. Är du redo att lägga ca 10000 kr på en telefon?! Då är Galaxy S6 Edge 128 GB valet för dig... Den planeras börja säljas runt juni men finns redan att boka på flera nätbutiker. Frågan är: Blir detta en iPhonedödare på riktigt eller är det bara ännu en rubrik? Säkert är dock att Jobbtimmar.se kommer fungera snabbt och fint på nya Edge S6. Skärmbilder från nya Edge kommer senare!


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.