Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Ny rapport för Extra arbeten på fastprisprojekt

Nyheten släpptes 2015-04-17 18:48


Har dina rapportörer skickat in mycket tidrapporter med extrajobb? Nu kan du få ut alla dessa på egen rapport.

I veckan lade vi upp en ny rapport som visas i Administration/Rapporter om du har valt att kunna rapportera extraarbeten på fastprisprojekt. Nu kan du få ut alla extraarbeten och material för att enklare kunna få en översikt och underlag för fakturering. Redan kan man ställa in att man skapar fakturaunderlag på endast extrajobb/omkostnader men vill man inte använda den inställningen går det nu se allt på en egen rapport. Detta kallas även ÄTA i vissa branscher och rapporten är nu också döpt till ÄTA-rapport. För dig som har t.ex byggföretag och kör mycket fastpris är denna rapport ett bra verktyg för att få ett kostnadsunderlag till faktureringen för ÄTA-jobben. På omkostnader som rapporteras kan du även lägga på ett påslag i %. Då visar programmet direkt priserna kunden skall betala och du slipper lägga på % i efterhand.


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.