Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Mark och trädgårdsfirman får äntligen koll på omkostnader och tid

Nyheten släpptes 2015-06-08 13:50


Ett företag som arbetar inom mark och trädgårdsarbeten berättar om hur nöjda de var med Jobbtimmar. Läs mer!

Vi fick nyligen höra feedback från ett företag i norra Sverige om hur nöjda de var med vår tjänst. Vi fick tillåtelse att skriva några rader om dem om vi inte nämnde precis vilka de är. Vi respekterar givetvis våra kunders önskemål - vissa vill gärna bli omskrivna och vissa ligger hellre lite under radarn. Vilken typ är ni? Så det handlar alltså om ett mellanstort företag på 4-5 anställda beroende på säsong. Inom mark och anläggning kan det variera med jobben som du säkert vet om. Nu under våren har företaget börjat använda Jobbtimmar som hjälpmedel för att rapportera tider och omkostnader. De berättade att innan de använde en online rapporteringstjänst kunde det lätt bli att speciellt omkostnader kunde falla bort och ibland kanske helt glömmas bort när det var dags att fakturera. Hur många skopor av jord eller grus var det nu igen? De berättar att de började leta efter ett hjälpmedel som kunde hålla koll på saker som dessa. Till slut fann de Jobbtimmar och provade ett litet tag - det räckte och idag rapporterar de anställda sina tider och omkostnaderna på projekten enkelt direkt i sina mobiler eller hemma vid datorn. Chefen avslutar med att säga att det är mycket roligare att sätta sig ned och få ut en utskrift eller PDF med allt som berör projektet när det är dags att fakturera. Jobbtimmars fakturaunderlag tar med tider och omkostnader. Vill man kan man sätta timpriser på hela projektet eller dela upp arbetsmoment i vissa timpriser. Omkostnaderna går också prissätta per enhet. Så chefen i företaget får ut ett papper med t.ex 4 skopor matgjord med ett pris per skopa. Ett annat exempel kan vara en maskin som kostar X kr per dag eller timme. Och programmet räknar ut hur mycket det hela kostar. Firman uppskattar de sparar ca 15-30 minuter per faktura på att använda Jobbtimmars rapportfunktioner. Detta glädjer givetvis oss då vårt mål är att hjälpa firmor som denna. Varje dag söker många en bra lösning för rapportering på projekt och vi kan givetvis hjälpa dig också om du vill spara lite tid och göra kontorsjobbet lite roligare. Ring så berättar vi mer! Förklara ditt behov så ser vi om Jobbtimmar kan vara ett alternativ för dig också!


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.