Låta en medarbetare lägga upp projekt - utan att vara admin?

Nyheten släpptes 2017-05-29 19:18


Många företag har t.ex arbetsledare som bör kunna lägga upp projekt och kunder. Läs mer om hur detta går till!

Önskemål och tips på nya funktioner kommer in lite då och då. Vårt mål är att bemöta dessa och genomföra dem om det är möjligt. Det kan räcka med att någon annan behöver det som efterfrågas så fixar vi det! Det gör inte alla andra liknande tjänster :) Så nu kom ett förslag på att lägga in en möjlighet där utvalda rapportörer även kan skapa projekt och kunder. Admin får ett mejl när någon skapar ett projekt så man har koll på vad som händer bland medarbetarna. Den här funktionen är nu igång och aktiverad för alla projektkonton. Man kan aktivera rapportör som skall kunna använda funktionen via dess kontouppgifter på admindelen. Så har du önskat att någon i ditt företag skall lägga upp projekt men du inte vågat ge dem adminrättigheter? Då är detta något att testa! PS. Testa gärna vår rapportering om du inte gjort det ännu!


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR (Dataskyddsförordning):


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.