Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Kommer under våren: Tidrapportering endast för lön

Nyheten släpptes 2015-03-05 15:05


Har du behov av att enkelt samla in tider från dina jobbare så de kan få lön? Snart kommer en nyhet för dig!

Ännu en gång tar vi till oss synpunkter från besökare till vår sajt. Vi vill gärna hjälpa till att förenkla saker i ditt företag och nu tar vi fram en funktion som kan passa i princip vem som helst - som vill ha lön... I en ny spännande funktion i Jobbtimmar kommer det bli möjligt att skicka in tidrapporter/dagboksblad som ligger till grund för löner. Målgruppen för Tidrapport Lön är inte företag som rapporterar på projekt och kan få ut tider från dessa tidrapporter. Har du en firma där dina anställda jobbar på projekt finns en annan lösning som redan används av t.ex många byggare och hantverkare: http://jobbtimmar.se/projektrapportering.html Tidrapport Lön är för dig som har firma där anställda traditionellt skriver lönerapporter på papper och lämnar in till nån som kollar av dem. Istället för att skriva på papper kan Jobbtimmar hjälpa er med en online lösning som kan användas när man vill i dator, mobil och surfplatta. Har du t.ex kontorsanställda eller butiksanställda kan de nu enkelt lämna in sin lönerapport online. Håll utkik - snart kan du också börja få lönerapporter online enkelt!


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.