Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Jobbtimmar gick igenom Googles test för bra mobilversion

Nyheten släpptes 2015-04-18 21:20


Inom kort kommer Google ge favör till sajter som är mobilanpassade. Vi klarade testet.

Som ett led i att hålla vår sajt uppdaterad skapade vi den för mobila användare redan vid första releasen av Jobbtimmar. Vi vet att mobila besökare ökar varje månad och nu har Google bestämt att ge bättre poäng och sökresultat till sajter som är mobilanpassade. Vi gjorde testet och vår sida gick igenom. Detta innebär att det är enkelt att besöka oss genom mobilen. Kanske du gör det redan nu? Isåfall välkommen! Rapporteringen är också den mobilanpassad vilket de flesta som använder vår tjänst tycker om. Vi börjar bli ett av Sveriges bästa alternativ till tidrapportering får vi signaler om. Prova du också om du behöver rapportera i ditt företag! Vid mån av tid kan vi även hjälpa till med utveckling av hemsida för t.ex byggföretag. Kontakta oss för priser om du vill ha hjälp med detta.


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.