Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

iPhone 6 och Jobbtimmar fungerar utmärkt!

Nyheten släpptes 2015-02-17 14:13


Testet är klart och iPhone 6 fungerar bra. iPhone 6 och Jobbtimmar fungerar utmärkt!

Vi har testat Jobbtimmar på en iPhone 6 och vi ser att allt fungerar lika bra som i en Androidtelefon. Det som skiljer lite är rullisterna som visas på botten av skärmen i en liten rulle jämfört med Android där de pluppar upp direkt i ett litet fönster. Själva funktionerna och utseendet är lika i båda telefonerna. Detta beror på att vi använder en teknologi som gör att systemet skall se lika ut på alla telefoner - bara man använder en modern webbläsare! Så söker du en tidrapporteringstjänst som fungerar med iPhone 6 och kommande modeller varför inte prova Jobbtimmar? Det är helt fritt en vecka. Sen bestämmer du dig. PS. Var säker på att du har Javascript aktiverat då detta krävs. Den inställningen finns i Inställningar / Safari / Avancerat och se ut som på bilden. Har nån varit framme och klickat ur den till Nej kan du få problem med att använda flera sajter - inte bara jobbtimmar.se


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.