Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

EU inför censur på internet?

Nyheten släpptes 2019-03-29 15:14


Ingen har väll missat vad EU har röstat igenom - men hur påverkar det oss användare?

Den här nyheten berör inte några funktioner på jobbtimmar men då den är viktig ur ett generellt användningsperspektiv bör vi berätta om den. Som du säkert har hört talas om har EU röstat igenom en lag om hårdare koll på vad som kommer få visas på sociala medier och troligen hela internet i längden. Nu skall tidningar få betalt för artiklar som folk sprider på nätet. Kanske bra på ett sätt men kan bli negativt om du skriver saker som facebook och google inte gillar. Då är risken hög att de inte vill ha det publicerat och riskera betala något för det också. Man kan säga att kontrollen på internet börjar bli större och större, EU verkar av något skäl vilja veta vad vi skriver och tänker. Vissa tycker detta är ett politiskt verktyg att spåra oppositionen som ej håller med EU och ev regering som stödjer dessa initiativ. Andra tycker det är mycket viktigt att låta folk få betalt för sina alster de skriver och skapar och antar att ingen kontroll finns. Oavsett vad som ligger bakom finns det nu en möjlighet att få vara anonym, att gömma sig och inte knyta det man skriver direkt till den sk IP-adress som man får av sin internetleverantör. Vi har hittat en sida som heter OVPN och som vi därför vill göra reklam för, (vi tjänar några kronor om du går med dem men det påverkar inte ditt pris och vi vet givetvis inte vilka som klickar på annonsen!), OVPN kommer göra din surfning anonym. Hur de gör det förklarar de bättre på sin hemsida (nu får man troligen inte kopiera något och visa här så bättre du kollar själv :). Nu kan vi hoppas att dessa lagar ej går igenom men tillsvidare kanske man får skaffa sig något som OVPN. Vi önskar allt gott, du kan givetvis använda jobbtimmar.se med OVPN, vi bryr oss inte om vilken IP adress du har och kontrollerar ingen likt EU vill göra :) Ha de gott!


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.