Arbetsorder till Fortnoxfaktura

Nyheten släpptes 2017-09-06 14:21


Kör du Fortnox och vill kunna skapa fakturor direkt från din arbetsorder? Läs här!

Efter ett önskemål från en kund har vi nu uppdaterat kontotypen Arbetsorder med möjlighet att integrera mot Fortnox. Efter du beställt en sk integrationslicens från Fortnox kan du koppla ditt konto med jobbtimmar. Efter detta har du möjlighet att importera kunder. Allt du rapporterar som debiterbart kommer att finnas med på fakturan som vi skapar direkt när du trycker på "Slutför och skapa fortnoxfaktura". Det går även skapa fakturan senare i adminsidan. Man kan också skapa ROT/RUT fakturor om man aktiverar Husarbeten. Vi har börjat använda funktionen men är givetvis öppna för fler idéer och förslag på hur vi kan använda kopplingen mot fortnox effektivt. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor!


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR (Dataskyddsförordning):


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.