Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Arbetsorder och projektuppdatering för tidrapport

Nyheten släpptes 2016-06-30 21:08


Några bra uppdateringar har släppts senaste tiden, läs mer om dem här.

Senaste tiden har vi gjort många uppdateringar även om de inte är jättestora varje gång. Vi lyssnar alltid på bra idéer och kommer även på egna titt som tätt. För dig som har projektrapporteringkonto är det nu lite enklare ange projektnamn. Utifrån tidigare projekt kan du snabbt välja ett av dessa namn. Har du t.ex samma projektnamn på olika kunder, städning eller liknande, kan du ha nytta av denna funktion. På Arbetsorderkontot (tid. Direkt på kund) är det nu även uppdaterat med fler val för ROT och RUT så man kan strukturera upp arbetsordern. Det finns även flera nya inställningar som gör du som admin kan bestämma vad rapportören kan göra och inte. Kanske du inte vill de skall kunna skapa nya arbetsorder själva? Det är fixat nu. Även möjligt bara se de arbetsorder som berör respektive rapportör. Admin ser allt givetvis! Välkommen testa om du inte hunnit med ännu. Vi finns för dig som vill ha hjälp med rapporter.


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.