Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Arbetsorder med tidrapportering nu möjligt! Läs mer här!

Nyheten släpptes 2015-05-09 09:18


För vissa företag är det viktigt att ge rätt arbetsorder till arbetarna. Nu kan du skriva ut en arbetsorder på ditt projekt också. Arbetsorder med tidrapportering nu möjligt! Läs mer här!

Har du ett företag där du trots internet och tekniska möjligheter är i behov av en traditionell A4 utskrift av jobbet som du ger till den anställde/arbetaren? Då kan du vara intresserad av att titta mer på den nya funktionen för arbetsorder som vi har lagt upp på Jobbtimmar. Uppdateringen gäller projektkontotypen. Vi har även en kontotyp som utgår helt och hållet från begreppet arbetsorder där kunden är mer utgångsläge än själva projektet. Läs mer här så kanske det passar ännu bättre: http://jobbtimmar.se/rapportera-jobb-hos-kund.html Du skapar först en kund, sen ett projekt på kunden. Genom uppdaterade eller nya fält kan du ange mer information än innan så arbetsordern ser ut som just en arbetsorder. När du sparat projektet kan du enkelt trycka på en knapp som ger dig utskrift i A4 eller spara en PDF av arbetsordern. Du har även möjlighet att lägga till egna val för Egenkontroll. Du kanske vill ha en generell lista på det som skall checkas av under jobbets gång för att dels arbetaren men även du som admin skall vara säker på att inget glöms. En viktig del här är att kunden kan skriva på arbetsordern och intygar att jobbet är klart. Inga problem med frågor eller missförstånd veckan efter eller när det är dags att betala. Du har bevis på att de skrivit på och godkänt. Ibland kan det bli för mycket internet där människan inte kommer med - med vår arbetsorder kommer kunden vara med i centrum även om man rapporterar sina tider online. På bilderna nedan ser du hur detta ser ut på Adminsidan. Efter arbetaren har gjort jobbet loggar personen in på sin Rapportörsida och rapporterar tiden det tagit att utföra projektet. Även möjligt att rapportera material som gått åt under arbetets gång. Vi är givetvis öppna för dina idéer och synpunkter om du har förslag på hur det kan passa dig ännu bättre. Välkommen! Logga in på demokontot om du vill se hur detta fungerar! PDF: http://jobbtimmar.se/Arbetsorder-Fixa-panel-pa-huset-Erik-Karlsson-Malmo.pdf Kommentar från en användare: "Lysande! Arbetsorder är precis som jag vill ha den! Detta förenklar vårt arbete mycket! Tack för hjälpen och förmågan att se vad vi behöver!"


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.