Tidrapport för lön för anställda i företaget (löntidrapport)

Nya lägre priser på lönerapport - läs här!

Äntligen! En spännande nyhet för dig som söker efter en webbaserad möjlighet att rapportera anställdas tider, sk lönerapport, snabbt och enkelt. Nu även möjligt att välja en aktivitet för tiden från en lista.

Vi har under året som gått fått höra från flera besökare att de önskar en enklare form av rapportering som ligger till grund för att de anställda skall få ut sina löner. En Tidrapport för lön med andra ord. Denna blankett heter olika i olika branscher men vi hoppas du är med på vad vi kallar det. Löntidrapport är en benämning som vi tycker om.

Med Jobbtimmars nya funktion är det enklare och snabbare att skicka in sina tider. Allt som krävs är en enhet med internet och en modern webbläsare. Vilken telefon du har spelar ingen roll. Iphone, Android eller Windows mobil/surfplatta spelar ingen som helst roll då Jobbtimmar körs i en webbläsare såsom Safari, Chrome, Firefox eller Opera.

Funktioner och innehåll i tjänsten Löntidrapport

Flera av funktionerna nedan går välja att aktivera eller inte. Man kan således utforma sitt tidrapportformulär utifrån det man verkligen behöver rapportera.

För vem passar detta?

För den som söker efter en enkel möjlighet att skicka in tider som ligger till grund för löner är detta ett bra alternativ att titta mer på. Det enklaste är att skapa ett testkonto och välja "Lönetidrapport för anställd" i kontotyp. Då får du prova en vecka fritt och kan se hur det fungerar för ditt företag.

Vi tror detta kan passa många olika företag och branscher. Bemanning ett område där tidrapporter är viktiga. Kontorsarbetare och tjänstemän kan också skicka in sina tidrapporter med tjänsten. Det som skiljer är att tiden som rapporteras är för lön, dvs inte knytet till något projekt eller en kund. Behöver du kunna rapportera och få ut fakturaunderlag skall du titta på t.ex Projektrapportering istället.

Export till Visma Lön 300-600

Det kommer snart bli möjligt att exportera löneunderlaget (arbetad tid, frånvaro och utlägg) till Visma Lön. Säg till om du vill testa redan idag!

Testa demo!

Logga gärna in på demon för att se hur det fungerar. Klicka här för demo Tidrapport lön.

Exempel på löneunderlag

PDF för löneunderlag: Ladda ned här.

Exempelbilder från mobilversionen

Kontot som visas har tid, notering, aktivitet, övertider och frånvaro aktiverat. Fler val finns att visa/aktivera.

       

Exempelbilder från adminsidan

Översikt på adminsidan för tidrapporterna.

Översikt på startsidan för admin.

Sidan du skriver ut löneunderlag på.

Rapportörer/anställda läggs upp med fler anpassade möjligheter än projektrapportering.

Ställ enkelt in vad du vill ska kunna rapporteras på.

Vill du kunna välja på vanligt förkommande händelser/aktiviteter kan du lägga upp dem i en lista. T.ex projektnr o dyl som rapporteras på dagligen. (Notera: Inget stöd för fakturaunderlag finns!)

Om du vill låsa tider som du hanterat i löneprogram kan du snabbt markera flera tider och låsa dem.