Tidrapport för byggare, snickare, hantverkare

Vill du få kontakt?

Ange önskat kontaktsätt nedan och tryck OK så återkommer vi inom kort personligen!

Ja, e-post!, Nej, ring mig!


Nätet är fullt av alternativ för rapportering för dig som har eller tänker starta byggfirma och göra det du kan bäst: bygga och skapa något kunden väntat på länge. Snickare och byggare berättar för oss att de som jobbar i deras bransch inte nödvändigtsvis är så datorintresserade och gärna skippar datorn ibland.

Så hur kan dessa företagare - oftast småföretagare, lyckas med att hålla kolla på det som görs på jobbet? Vissa skriver ned på papper vad som görs och andra kanske håller det i huvudet. Det varierar stort mellan Sveriges byggföretag.

Vi på Jobbtimmar såg ett behov av en enkel lösning på saker som du kanske tycker är tråkigt. En nyhet på sistone är t.ex. att Skatteverket vill få in fler uppgifter när det gäller ROT. Så det verkar gå mot att byggföretag måste hålla ännu mer koll på sina projekt framöver.

Så ett behov finns för byggare när det gäller tidrapport och tidredovising har vi märkt. Att kunna göra detta enkelt med i princip vilken enhet man vill är också något som är viktigare i dagens moderna samhälle.

Tänk om du kan logga in och snabbt skicka in en tidrapport på vad som gjorts idag – tider och material på ett projekt och kanske de där extra kostnaderna som parkeringsavgift och vägtull. Sen skriva in i en enkel körjournal resorna man gjorde under arbetsdagen.

Jobbtimmar.se har som du kanske förstår satsat på att hjälpa dig som nyföretagare eller som har varit med i snickarbranschen ett tag. Vi vill hjälpa dig samla in tiderna och moment – resor, kostnader, material, inkommande fakturaunderlag och andra saker som du behöver rapportera. Det är därför vi började utveckla en mobilvänlig lösning i nära samarbete med byggfirmor. För att se vad du och andra snickare behöver – och kunna rapportera detta på ett enkelt sätt.

Så i skrivande stund kan en byggfirma som använder Jobbtimmar enkelt få ut fakturaunderlag, löneunderlag, projektrapport och andra viktiga rapporter som arbetarna skickar in regelbundet. Det går ange priser på flera moment såsom timpris för kund samt kostnad per anställd per timma - detta gör att man kan få en översikt på hur projektet ligger till!

Oavsett om du bara vill få in timmar eller använda fler funktioner såsom priser och kostnader är Jobbtimmar något du borde prova på!

Vi har som mål att bli ett av Sveriges bästa alternativ för att rapportera online. Det kan vi lyckas med genom att lyssna på dig och göra saker som byggare verkligen behöver. Vi vill även passa på att tacka alla nuvarande kunder (det är många redan!) som har tipsat och redan fått smartare funktioner helt på köpet. Tack!

Så är du på jakt efter ett bra alternativ för rapportering av tider och annat en byggare behöver rapportera bör du kolla in vår rapportering nu direkt. Du får gärna ett testkonto om du vill prova på inna du bestämmer dig så du kan se hur det går till i verkligheten.

Vi hörs!