ANNONS:

Mer och mer kontroll av dina internetvanor gör att fler väljer att skydda sin IP-adress. Läs mer ovan eller klicka här*!

Skapa en offert online

Inkluderat i vår tjänst finns en funktion för att skapa en proffsig och fin offert som kan skickas via post eller som e-post med PDF. Offertfunktionen finns i både Projektrapportering samt Direkt på kund rapportering. Man kan säga att Jobbtimmar fungerar som din personliga mall/verktyg för offerter. Vi gör det svåra och du får den fina färdiga offerten direkt i en PDF.

Flera som söker efter att skapa offert på nätet är dem som kanske redan sitter i Excel/Word och skriver in varje offert manuellt. Hantverkare letar efter något som är enkelt och går snabbt - tiden är ju dyrbar. Våra användare uppskattar vår offertfunktion just tack vare dessa skäl. En offert kan skapas på mindre än 5 minuter om du vet vad du skall skriva ned.

Du använder ditt kundregister för att välja mottagare eller lägger enkelt upp en ny kund direkt på offerthanteringen. Artiklar kan väljas från en artikellista eller skrivas in med fritext.

En offert med skattereduktion ser ut så här:

Klicka på bilden för större version eller se den som PDF här. (Med skattereduktion och material). Offerten är uppdaterad för nya ROT regler på 30% från och med 2016.

Alla priser anges exklusive moms. Ev ROT hanteras automatiskt där moms läggs på och 30% dras av.

 

Hur man gör en offert online

Videopresentation av hur man gör en offert:

Så här ser det ut i administrationsdelen för Offert:

Offert i admin

Offert i admin

Offert i admin

Sammanfattning om att göra en offert på internet

Skapa offert helt GRATIS!Med Jobbtimmars offertfunktion använder du samma data som du använder i rapportering av tider och material. Du slipper därför hålla koll på ännu en databas med kunder / artiklar. Skapa en vacker och proffsig offert för ditt företag med vår smarta funktion.

Låter detta intressant rekommenderar vi att prova på Jobbtimmar helt fritt vilket ger dig möjlighet att skapa offerter helt gratis i 2 veckor. Vill du fortsätta använda Jobbtimmar efter detta skickar du ett mejl eller ringer så ordnar vi resten.

Testa 2 veckor och se hur det fungerar att skapa egen offert på nätet helt gratis!