Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Stöd för traktamenten och andra övriga val i tidrapport

Nyheten släpptes 2015-03-09 08:44


Har du behov av att kunna kryssa i fler val som du själv vill skriva in? Läs mer här, det går nu i tidrapporten. Stöd för traktamenten och andra övriga val i tidrapport

Ett behov av att kunna ange traktamenten enkelt uppstod och varför inte göra det möjligt att lägga till andra liknande val för rapportören? Du som admin kan nu via adminsidan lägga upp namn och pris som blir till kryssrutor för rapportören. Vill du t.ex lägga upp Traktamente skriver du in traktamentenamnet och priset och sparar. Sen kan man kryssa i detta på sidan för tidrapport. Bilder, screenshots på detta: Bild på rapportörsidan när man rapporterar tid med övriga val Från adminisidan när man aktiverar funktionen Övriga val Från adminsidan där man hanterar valen. Från adminsidan där man hanterar valen. Visar listningen av rapporterade tider och övriga val där IDt för varje val visas.


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.