Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Registrera inkommande fakturaunderlag på projekt? Det går nu!

Nyheten släpptes 2015-06-02 21:19


Det har funnits önskemål om att kunna föra in inkommande fakturaunderlag och jämföra dessa med kostnader på projekt. Läs mer!

För att göra det lite enklare för ert företag har vi lagt till en liten men smart funktion som kan hjälpa dig hålla koll på projektets ekonomi lite bättre. Numera kan du registrera inkommande fakturaunderlag på projekten. Dvs pengar du får in från kunden under projektets gång. Detta används t.ex under större projekt där kunden betalar in 2-3 gånger innan projektet är klart. I och med detta har vi även gjort det möjligt att ange verklig kostnad för arbetaren/rapportören per timme. När tiderna läggs ihop med verkliga timpriset kan du enkelt jämföra dessa med pengar som du fått in från kund. Detta gör Jobbtimmar till lite mer än tidrapportering men vi hjälper gärna till när smarta idéer som dessa uppstår. Vi vill hjälpa dig spara tid och ge dig mer tid till det du gillar mest, ditt verkliga jobb - inte timmar med papper och kontorsjobb. Hoppas vi hörs, vi väntar och tar gärna emot ditt samtal också!

Relaterat Youtubeklipp:


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.