Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Rapportör kan ange projekt för fakturering på Projektrapportering

Nyheten släpptes 2015-04-17 18:37


Har du lagt upp projekt och gör klart dem ofta och vill markera dem klara för fakturering? Läs mer här!

Efter önskemål har vi gjort en uppdatering som gäller projektrapporteringen. Nu kan man via administreringen aktivera att rapportörer kan sätta ett projekt klart för fakturering via sin egna Rapportörinloggning vilket ger Admin möjlighet till utskrift av fakturaunderlag. Gör du många stora eller små projekt varje vecka kan det vara smidigt att veta exakt vilka som är klara för fakturaunderlag på ett lite enklare sätt. Väljer du att aktivera denna inställning försvinner alla projekt med tider och material från fakturaunderlagsidan som inte är markerade som klara. Med andra ord, du kan bara skriva ut projekt som verkligen är markerade som klara för fakturaunderlag. Viktigt att nämna detta så du inte tror något är fel med listan med projekt... När du skrivit ut fakturaunderlag och markerat detta som utskrivet skickas det som vanligt till historiken. En ändring här är att projektet även blir låst då det är färdigt i praktiken. Ingen kan rapportera mer på projektet med andra ord. Det går givetvis låsa upp projektet via Admin i efterhand. Denna uppdatering kan liknas vid Direkt på kundrapportering som vi även erbjuder. Det finns dock skillnader, främst då att admin lägger upp projekten om man har Projektrapportering - i Direkt på kundrapportering kan rapportören själv skapa jobbet via Rapportörsidan. Vill du veta mer? Mejla oss gärna!


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.