Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Rapportera omkostnader med extra påslag på projekten, kunden

Nyheten släpptes 2015-07-06 22:33


Har du behov av att kunna lägga på en viss procentsats på omkostnader på rapporterna? Läs mer!

Vi har uppdaterat inställningarna med möjlighet att ställa in hur mycket påslag varje rapporterad omkostnad skall ha utifrån varje kund, projekt eller generellt värde. Detta betyder att det går ha t.ex ett visst värde för alla projekt på en kund, eller t.ex 10% på ett projekt för omkostnad X och ha t.ex 12% på samma omkostnad X på ett annat projekt. Projektets % skriver över kundens %. Har man angett ett generellt påslag för alla kunder och projekt används det om inte projekt eller kund % finns. När rapportören eller admin rapporterar en omkostnad kollas det om något påslag finns att räkna på och sparar denna procentsats på omkostnaden som skickas in. I rapporter och visningar visas sedan det nya högre priset automatiskt. Detta kan vara användbart för företag som har olika påslag utifrån vilka avtal på kunder, projekt eller bara generellt som gäller!


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.