Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Nyheter kommer publiceras på hemsidan

Nyheten släpptes 2015-02-04 14:39


En uppdatering på Jobbtimmar kan vara viktig för alla - speciellt användarna av programmet. Har du missat något på senaste tiden?

Idag börjar vi att släppa nyheter direkt på hemsidan och sedan koppla dessa till sociala medier såsom Twitter och Facebook. Inom kort kommer du kunna läsa artiklar om Jobbtimmar men kanske även om annat som är relevant till rapportering. Händer det något i Sverige som påverkar tider osv kan vi skriva om det här direkt. Detta är första nyhetsartikeln och den kanske inte innehöll så mycket nytt men nu vet du vad som är på gång. Följ oss gärna på Twitter och Facebook för där kommer nyheterna också upp inom kort!


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.