Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Nu kör Sverige igång efter semestern - var med du också!

Nyheten släpptes 2015-08-21 10:43


Efter att ha vilat och tagit sig en förtjänad semester är nu många tillbaka på jobbet. Har du hand om rapportering? Läs här! Nu kör Sverige igång efter semestern - var med du också!

Sitter du i kontorsstolen igen och börjar få in papper och andra rapporterade händelser från dina arbetare? Längtar du tillbaka till stranden och en kall dryck i handen? Vakna upp en stund, nu är verkligheten tillbaka och det du önskade skulle bli lite lugnare är redan ikapp dig. Under vecka 34 märkte vi en markant trend där företagare som du kollade in vår tjänst och i vissa fall skapade ett testkonto. Det ser ut som många fortfarande behöver hjälp att underlätta sina tider och omkostnader i sin firma. Vi har också haft semester men redan har flera uppdateringar släppts på bl.a önskemål av kunder. Vårt mål är att underlätta för dig att ha koll på det som kan kanske kan tyckas lite tråkigt och omständligt. Många hantverkare använder Jobbtimmar för att hålla koll på sina projekt. Du kan samla in tider, vad som gjorts samt även omkostnader på projekten. Sen finns det flera andra smarta funktioner som skulle ta för mycket plats att skriva om här. Upptäck en enklare rapportering - skicka in tidrapport online för din firma. Varför inte prova ett testkonto och låta oss hjälpa dig komma igång och se hur det fungerar? Kontakta oss redan idag om du har frågor eller beställ ett testkonto direkt! Det är helt fritt i en vecka. Vi hörs! PS. Vakna upp från dagdrömmarna! Sandstranden ligger fortfarande 1 år framåt i tiden! Nu är det dags att jobba! :)


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.