Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Industriservicefirman fick koll på rapporterna

Nyheten släpptes 2016-12-08 21:08


Lappar hit och dit. Svårt hålla koll på småjobben. Fler och fler kunder och jobb. En förändring hjälpte firman få koll på jobben. Läs mer!

Vi kan stolt berätta om hur en firma som börjat använda Jobbtimmar ser på sitt nya arbetsredskap. Läs vidare om du vill veta hur företag inom service, reparation och nyskapande blev mer effektiva med Jobbtimmars arbetsorder version! Företaget hade länge sökt efter ett sätt kunna rapportera vad som hände på jobben. Dock fanns inget som passade och papperslappar fick bli lösningen. När de började testa arbetsorderversionen som Jobbtimmar erbjuder såg de möjligheterna att kunna få ett program som de så länge önskat. Att vara ute på jobb där timmarna kan variera från 3 till 80 timmar krävde ett system där arbetaren själv kunde lägga in arbetsorder från företagets kunder. Att kunna ange vem som är ansvarig för jobbet samt vara tvungen att slutföra jobbet var ett krav. Admin/chefen vill inte sitta och ringa runt för att se om de rapporterat klart! Arbetsorderversionen som Jobbtimmar erbjuder ger möjlighet att rapportera i stort sett vad som helst. Det går lägga upp ett kategoriträd med artiklar som snabbt kan väljas vid rapportering. Man kan även skicka in fritext rapporter om det saknas något i artikellistan. Chefen får tillgång till fakturaunderlag på dels slutförda arbetsorder men även pågående om man vill delfakturera ett jobb som pågår en längre tid. Då Visma Eekonomi används i företaget var det även en önskan att kunna skicka in fakturor direkt till bokföringsprogrammet. Visma har dock endast möjlighet att låta oss skapa Fakturautkast. Denna funktion är under utveckling men vi har redan skapat utkast i vår testmiljö vilket bådar gott inför framtiden då företaget vill börja använda denna funktion. Fakturaunderlag kan då grupperas utifrån vilken kategori dess artikel tillhör. Arbetstider kan därför slås ihop till en fakturarad istället för 10 rader/dagar. Bra support och snabb hjälp var några ord vi fick höra efter att företaget kört igång med programmet förutom att det är enkelt och smidigt att använda. Vill du också testa? Skaffa ett testkonto nu direkt - Arbetsorder är det då du skall välja.


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.