Redan med? Logga in: Rapportör Admin Kund

Jobbtimmar

Erbjudande: Få 1 månad på köpet

Nyheten släpptes 2017-01-26 17:48


Passa på att utnyttja vårt erbjudande och spara en månadskostnad - den bjuder vi på. Läs mer här! Erbjudande: Få 1 månad på köpet

Årets första erbjudande blir något som säkert passar dig som vill ha bra rapportering men håller lite extra i checkhäftet. Med risk att vi går back ger vi dig möjligheten att använda vår tidrapportering ännu billigare. Vi kan nog säga att vi redan har bra priser med tanke på vad som ingår i tjänsten... Du får en månadskostnad på köpet när du beställer ert konto idag. (Vill du testa går det bra men passa på att utnyttja erbjudandet innan vi spräcker vår budget :) Ett exempel, är ni 10 st i er firma som behöver rapportera - då kostar en månad 710 kr + moms. Rabatten dras av på nästa ordinarie faktura vilket betyder att ni då betalar två månader på X antal rapportörer ni är. Väljer du annat konto än Projektrapportering gäller den fasta månadskostnaden enligt prislistan. I övrigt gäller ordinarie villkor som finns att läsa på beställningssidan. Erbjudandet gäller nya kunder fr.o.m 26 januari 2017. Erbjudandet gick ut 1 mars 2017. Vid frågor tveka inte att skicka ett mejl eller chatta direkt här på hemsidan.


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:

Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.


Undrar du något? Kontakta oss nu direkt!
Ring 0731-002136 eller mejla oss via kontaktsidan!
Garanterad respons inom 30 minuter på arbetstid.
Endast 1 rapportör? Spara pengar med lägre månadskostnad...

-