Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Blogg skriver om Jobbtimmar - vad tycker de?

Nyheten släpptes 2015-02-04 17:12


Jobbtimmar sprider sig och blir ett begrepp inom företagsvärlden. Vad skrivs om oss på nätet? Blogg skriver om Jobbtimmar - vad tycker de?

Här kommer ett litet tekniskt inlägg. Vi var ute och kollade runt på nätet och såg att en blogg har skrivit ett inlägg om oss. Spännande att se att vår tjänst sprider sig på nätet. Så vad tycker de? Ja, egentligen är det mer ett inlägg som berättar om oss. De har tyvärr inte blivit vår kund :( men orden är fina trots det. På Framtidens företag som bloggen heter har de lagt upp en innehållsrik artikel om Jobbtimmar. Kanske du stöter på den när du googlar runt på ord som tidrapportering och rapportera tider i mobilen? Vi tackar för detta! Läs gärna inlägget här du med! Länken är http://www.framtidensforetag.nu/framtidens-foretag-effektiviserar/. PS. Har du en blogg eller sajt och vill skriva om oss? Mejla så lägger vi gärna upp en blänkare här till din artikel! Du bör ha en sida som är inriktad mot företag och varför inte hantverkare?


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.