Håll koll på lagerhantering med QR-koder!


Checka ut och in t.ex verktyg från lager med hjälp av QR-koder. Byt ägare ute på fält. Få koll på vart grejerna är. Läs mer här!

En ny tjänst från Jobbtimmar kan förenkla er lagerhantering. Få koll på vem som tar ut verktyg och saker från lagret och se vad som finns att tillgå.


Ett behov från främst hantverksföretag kan vara att ha lite mer koll på vad som är utlämnat från lagret. Kanske det tar tid att ringa runt och fråga eller så glömmer man att lämna tillbaka grejer.

Nu har vi utvecklat en tjänst där du som chef eller ansvarig för lager och verktyg kan få lite mer tid över och slippa oroa sig för grejer i onödan.

Lägg till dina verkyg och skriv ut QR-koder och sedan kan dina anställda börja scanna ut och in saker från t.ex lager.

Tjänsten är i beta-utveckling men vi har redan nu möjlighet för dig som vill testa på att anmäla ert intresse. Vi hoppas kunna öppna upp tjänsten efter nyår!

Du kommer behöva någon form av skrivare för att få ut etiketter. Etiketterna bör även vara vattentåliga och kunna utsättas för lite tuffare miljöer.

Vi kommer ge förslag på etikettskrivare och rullar som enkelt skriver ut QR-koderna. För den snåle företagaren skulle man kunna tänka sig skriva ut på en vanlig laserskrivare men då får man själv söka rätt på bra papper och kvalitetsetiketter. En mall för flera etiketter finns att tillgå när man är inne på sin Dashboard.

Tjänsten är ej sammankopplad med tidrapporteringen som Jobbtimmar också erbjuder och kommer givetvis att erbjudas till ett bra pris per månad (kommer finnas olika fastprisalternativ).

Är detta något du har sökt? Mejla oss nu och anmäl intresse och ev idéer du skulle vilja finns med framöver!