Hur fungerar rapporteringen med Jobbtimmar?

Tjänsten är anpassad för iPhone och Android mfl!

Är det ditt första besök på vår sida och du är en av dem som letar efter en bra tjänst för att rapportera online så kan det vara bra att börja läsa den här sidan! Har du nån minsta fråga om vår tjänst är det bara att kontakta oss!

Vårt mål är att det skall vara så snabbt och enkelt som möjligt att rapportera en tid, omkostnad eller resa. Ja, i princip vad som helst... Den insamlade datan kan sedan användas som underlag för faktura eller löner. Tidredovisning för löner ingår i alla kontotyper.

Du ansluter enkelt till två olika webbadresser för att arbeta med systemet. En adress går till inloggningssidan för den som skall rapportera tider. En annan går till adminsidan där en administratör hanterar användare och rapporter. Allt skyddas med säker krypterad inloggning.

Allt som behövs är en enhet med internetanslutning samt en modern webbläsare. (Vi rekommenderar Firefox, Chrome eller Safari i första hand).

Du loggar in och kan börja jobba direkt med det du vill göra.

Det finns flera olika kontotyper från vilka du väljer det som passar ert företags behov.

- Rapportera på projekt

- Rapportera på kund direkt

- Lönerapport för anställd

Här nedan beskrivs dessa typer! Undrar du något bara kontakta oss så berättar vi mer.

Rapportera på projekt

Detta är det vanligaste sättet att rapportera på. En administratör lägger upp kunder, projekt och vilka rapportörer som skall rapportera på projekten. Du kan av-aktivera/aktivera rapportörer så länge du inte går över antal beställda rapportörer. (t.ex lägg till rapportör för 1 månad och sedan en annan för 2 månader istället för att köpa 2 konton!).

Du kan välja tid (timmar) genom en lista med 30 minuters intervall eller ange exakt start och stopptid (då stöd för OB, OB Helg/röd och rast).

I början fanns endast denna typ på Jobbtimmar. Detta passar byggfirmor och andra som rapporterar på projekt och kanske inte vill att rapportören skall kunna ändra så mycket saker.

Läs mer om projektrapportering här

Rapportera på kund direkt (arbetsorder)

Denna typ av rapportering passar dig som har företag där man inte behöver lägga upp projekt och låsa dem vid kunder. Detta är mer för serviceföretag och situationer där rapportören skall kunna skriva i en arbetsorder vad som utförts direkt hos kunden.

En rapportör kan därför ange fakturamottagare och vem som beställt jobbet. Sen rapporterar man artiklar på vad som utförts. Dessa skriver man in själv som fritext eller kan läggas in via adminsidan och väljas från en lista. Tex 1 st termostat a' 99 kr. Moms kan bestämmas om det skall vara med eller utan när man lägger upp jobbet.

Rapportören kan sedan markera jobbet som slutfört och admin får ett mejl med fakturaunderlag. (Finns även på adminsidan).

Läs mer om rapportering direkt på kund här


Lönerapport för anställd

Vill du låta anställda fylla i sin tidrapport för lön kan vi skapa ett smidigt formulär där du kan samla ihop insamlade tider och skapa löneunderlag på. Med stöd för flera olika inmatningsfält liknar denna onlineversion de flesta pappersblanketter för tidrapporter för lön. Prova testkonto nu och se om det passar er!

Läs mer här

Fler funktioner läggs till när behov uppstår. Önskemål kan skickas via kontaktsidan.

Testa fritt! Vad väntar du på?