För vem passar rapportering från Jobbtimmar?


Glöm tidlapparna med online tidrapporteringEn eller 25? Oavsett om du är en enskild firma med bara en jobbare (du) eller ni har många anställda som jobbar på olika projekt passar Jobbtimmar er. Poängen är att det är enkelt att rapportera vad man gjort och att admin får ut bra rapporter över det som rapporterats. Det kan bli tid över till annat om du sitter några dagar varje månad och räknar ut tider som du eller andra skrivit ned på papper. Du förtjänar lite enklare villkor tycker vi. Med ett knapptryck kan du få ut alla löneunderlag. Aktuella projekt skriver du ut snabbt för fakturering i ditt egna ekonomiprogram. Passar detta dig? Pröva på helt fritt och bestäm själv!

Här nedan är några exempel där Jobbtimmar kan hjälpa till med behov av tid, resor och materialrapportering. I tjänsten ingår även möjlighet att skapa en offert direkt från kundlistan vilket bör passa vilket företag som helst.

Projektrapportering

För företaget där man jobbar på projekt över en relativt längre tid. Tider/material rapporteras in dagligen på projektet och admin kan närsomhelst gå in och skriva ut fakturaunderlag på det som är inrapporterat i tidrapport. Kunder läggs upp först, projekt som tillhör kunder därefter. Löneunderlag utifrån de tider som skickas in på projekten finns för varje rapportör. Går även aktivera Körjournal SKV. Läs mer om projektrapporteringen här.

Direkt på kundrapportering

För företaget som gör jobb varje dag och som inte är värt att lägga upp som projekt. Kan t.ex vara reparation av något hos en kund som man inte besöker mer kommande tiden. Då kan rapportören själv lägga upp kundens detaljer och mata in artiklar som gjorts. Namn, enhet, antal och pris kan matas in vilket ger möjlighet till att rapportera vad som helst egentligen. När jobbet är klart kan rapportören själv markera som klart och admin får ett mejl om att skapa ny faktura. Går även aktivera Körjournal SKV. Läs mer om direkt på kundrapportering här.

Tidrapport för lön

Nytt! Lägre pris! En ny kontotyp där du inte behöver tänka på något om projekt och fakturering o dylikt. Här kan er personal enkelt skicka in lönerapporter direkt på mobil eller dator. Stöd för flera inmatningsfält som täcker de flestas behov. Även stöd för traktamenten och andra kostnader/ersättningar som man själv lägger in. Läs mer här om tidrapport för lön.

Ett unikt program - ett av Sveriges bästa?

Vi vill göra ett program som är bland de bästa i Sverige. Vårt program är speciellt framtaget i nära samarbete med ovanstående arbetsgrupper. Vårt mål är att hjälpa dig att rapportera och använda insamlad data på ett bättre och enklare sätt. T.ex var det en kund som berättade de sparar 1h på att skriva ut fakturaunderlag med Jobbtimmar jämfört med att sitta med lappar och Excelark. Per projekt då alltså...

Vi har något som passar de flesta - är du snickare, webdesigner, lastbilschaufför, reparatör eller sitter på lager där folk hämtar grejer så fungerar Jobbtimmar utmärkt för dig också.

Kom med oss andra som rapporterar enkelt - testa demokonto eller skapa ditt helt egna fria testkonto nu direkt! Aktuella priser kan du få fram genom att ange hur många du är i företaget nedan!

Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr