Vill du ha rabatt när du beställer första gången?


Vi kan nu för en viss tid framåt ge dig en större rabatt på startavgiften om du kan tänka dig att göra några enkla saker i gengäld. Vi tror att de flesta företag som går med oss även har en hemsida och Facebook.

Allt du behöver göra är att skriva några rader om Jobbtimmar och länka till oss från din hemsida/blogg. På Facebook skall du gilla vår egna Facebooksida och dela vår webbsidaadress nånstans i ditt flöde. Vi hjälper gärna till att tipsa om hur du kan skriva något om du har svårt att komma på något. Har du ingen hemsida och Facebook kan det vara tid att fundera på om det inte är dags att skaffa det. Vi kan hjälpa till på det området också. Erbjudandet gäller endast om du har hemsida och Facebook.

På din hemsida skriver du helt enkelt texten på en sida där du talar om vilka ni är och gör. Infoga några rader om t.ex "att vi använder bra tidrapportering från Jobbtimmar som ger oss bra koll på projekten vi gör åt dig som kund."

På Facebook gillar du vår Facebooksida samt gör en statusuppdatering som innehåller http://jobbtimmar.se. Texten behöver inte vara lång, bara något liknande: "Vi har just gått med Jobbtimmar.se för att kunna hålla bra koll på våra tider och projekt! Kan rekommenderas!".

Texterna skall inte tas bort givetvis.

Som tack för att du gör dessa enkla saker drar vi av 200 kr på startavgiften när du köper ett riktigt konto på Jobbtimmar.

Erbjudandet går ej kombineras med andra erbjudanden.

Du får givetvis prova Jobbtimmar innan du bestämmer dig / lägger upp texter på din hemsida / Facebook.

Har du frågor är du välkommen att mejla eller chatta nu direkt.

Välkommen att spara lite mer med Jobbtimmar!

 

Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr