Redan med? Logga in: Rapportör Admin Kund

Jobbtimmar

App vs Mobil - varför ingen Jobbtimmar app?

Undrar du varför vi inte utvecklat någon app för Jobbtimmar? Sökte du i App Store eller Play Butiken och inte hittade något? Här är svaren på dessa frågor...

Vi har valt att inte skapa appar för Android eller iPhone pga vissa skäl som vi listar nedan. Vi förstår om du vill ha en app som du enkelt öppnar genom en ikon på hemskärmen på din mobil men det finns en lösning på det lilla problemet... Längre ned på sidan får du reda på hur du skapar en genväg till Jobbtimmar direkt på din hemskärm på mobilen!

Några skäl till varför vi valt att mobilanpassa vår tjänst istället för att släppa app för mobilen är:

Fungerar på alla moderna webbläsare på olika operativsystem
  • Med en mobilanpassad webbsida som kör tjänsten kan ändringar och förbättringar göras enklare och mycket snabbare än att uppdatera 2-3 appar i olika miljöer. Har du önskemål är chansen stor att vi ordnar till dem snabbare.
  • Billigare att sköta om tjänsten vilket ger dig som kund lägre kostnad.
  • Alla med en webbläsare kan använda tjänsten utan att tänka på vilken mobil man har. Använd t.ex en modern webbläsare såsom Firefox, Chrome eller Safari.
  • Appar måste godkännas och kollas av Google, Apple och Microsoft innan de får publiceras. Med vår lösning gör vi vad vill när vi vill utan att vara låst vid nån IT-jätte och väntetider. Du som kund gynnas.
  • Med mobilanpassad lösning ser tjänsten ungefär likadan ut på mobiler som på datorer - vilket gör att du som kund enklare lär dig hur man använder programmet.

Har du fortfarande frågor om varför vi inte har appar - ring och berätta om dina tankar!

Hur man skapar genväg i mobilen till Jobbtimmar

För alla lösningar nedan gå först till sidan du vill göra en genväg för i webbläsaren. T.ex inloggningssidan för rapportör eller admin för Jobbtimmar så du ser sidan. Sen följer du dessa instruktioner:

Android (inbyggd standardwebbläsare):

Bredvid adressen syns två ikoner. En med olika sidor som ligger bakom varandra samt en ikon med 3 prickar på. Tryck på den med 3 prickar och tryck sen på "Lägg till genväg på hemskärmen".

Android (Firefox):

Håll ned fingret på adressen och vänta tills en meny kommer upp och välj "Lägg till på startsidan".

Android (Chrome):

Samma som standardwebbläsaren ovan. "Lägg till på startskärmen" heter det dock istället i menyn.

iPhone:

Läs här för instruktioner med bilder!

 


Undrar du något? Kontakta oss nu direkt!
Ring 0731-002136 eller mejla oss via kontaktsidan!
Garanterad respons inom 30 minuter på arbetstid.
Endast 1 rapportör? Spara pengar med lägre månadskostnad...

-