Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Tidrapport för sommarjobbare?

Nyheten släpptes 2016-07-05 20:59


Har ert företag sommarjobbare eller andra visstidsanställda? Då kan vår lönerapport vara en möjlighet till tidrapportering.

En kort nyhet till företag som har sommarjobbare och vill ge en möjlighet att tidrapportera online. Vår kontotyp Lönerapport kan aktiveras för många arbetare till ett bra pris. Vi förstår du inte vill slösa för mycket pengar på lönerapport - därför är det fastpriser som gäller där du har frihet att aktivera/avaktivera så många personer du önskar utefter prisplanen du valt. Dina sommarjobbare loggar enkelt in på Jobbtimmar.se, de väljer datum och skriver in tiden de jobbat. Det är grunduppgifterna. Sedan går det fylla på med fler fält om du så önskar. Du får senare ut fina och enkla löneunderlag som ligger till grund för löner. Varför inte testa? Helt fritt i 14 dagar. Kom med du också!


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.