Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Skicka meddelande till kund med foto?

Nyheten släpptes 2015-02-11 10:35


Har du råkat ut för att kunden säger de inte visste att det där lilla jobbet skulle vara extrajobb och inte fick betalt för det?

Nu finns en liten men smidig lösning för dig som vill kunna visa din kund ett jobb som bör fixas eller var önskat av kunden men inte ingick i det fasta priset du gett. Du kan nu skicka ett meddelande till kunden samt ett foto som du tar med din mobil. Kunden får därefter kontakta dig och säga ja eller nej till ditt prisförslag/uppgörelse och du har underlag ifall det skulle bli en diskussion längre fram... Det går idag skicka 1 foto per meddelande och din kund får ett mejl med texten samt en länk till bilden som de kan titta på. Du kan givetvis också skicka en bild till kund i annat skäl, kanske visa nått nytt som hänt. Detta är en ny teknisk utveckling av webbläsaren i din smartphone som inte fanns tidigare. Vi har provat på Androidtelefon samt iphone och iPad och det gick fint. På en vanlig dator får du istället för att ta bild från kamera välja en befintlig bild på din hårddisk/dator som kan laddas upp.


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.