Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Nytt: Låt kunden signera vad ni kommit överrens om!

Nyheten släpptes 2015-09-14 08:37


Har du besökt en kund och skrivit ned på en lapp vad som skall göras men kunden inte kommer ihåg samma senare? Läs mer... Nytt: Låt kunden signera vad ni kommit överrens om!

Nu finns en ny smart funktion för dig som hamnat i den sitsen innan och inte vill uppleva samma sak igen. Du kanske behöver skriva ned något om ett projekt där kunden skall signera detta? Eller göra en liten enkel ritning som du vill spara och titta på senare? Nu kan du göra precis detta. Arbetsdokument kallas detta - rapportören skapar dessa via sin inloggningssida själv och admin kan se alla dessa senare. Det går inte spara ett dokument utan att kunden signerar det. Utskriftsversion av allt som finns på ett projekt finns också. Det går samla in flera jobb eller texter på ett projekt och få alla utskrivna med signaturer. Titta in på videon och se!

Relaterat Youtubeklipp:


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.