Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Nya Samsung Galaxy 6 kommer om några dagar!

Nyheten släpptes 2015-02-26 17:58


Förväntan är stor inför släppet av nya Galaxy från Samsung. Är den så bra som man tror? Nya Samsung Galaxy 6 kommer om några dagar!

Om några dagar kommer Samsung släppa en ny Galaxy. Vi tror det är den nya Galaxy 6 telefonen som får se ljuset i Barcelona. Är det en annan enhet blir det tråkigt :( På http://www.samsung.com/se/isthisthenext/ kan man läsa om vad som kommer och en timer som räknar ner tills eventet. Den stora dagen är på söndagen den 1 mars 2015 kl 18.30. Gillar du Androidtelefoner är detta något att boka in och titta på. En live-stream kommer finnas från Barcelona. När den släpps till försäljning är dock oklart ännu. Troligen kan man köpa den om några månader i Sverige. Jobbtimmar.se kommer säkerligen fungera lika bra på Samsung Galaxy 6 som på tidigare versioner. Håll ögonen öppna - det gör vi! Läs mer här: http://jobbtimmar.se/nyheter/nya-samsung-galaxy-6--nya-iphonedodaren.html


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.