Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Kopiera från befintlig tid - spara tid på din tidrapport

Nyheten släpptes 2015-03-10 14:52


Jobbar du på samma projekt varje dag? Då kan du använda nya funktionen som sparar dig lite mer tid. Läs mer! Kopiera från befintlig tid - spara tid på din tidrapport

Den här nyheten är för dig som gör tidrapport med projektrapporteringen. De flesta som jobbar på projekt jobbar där flera dagar kanske i sträck. Innan fick man fylla i samma uppgifter varje dag men nu är det ordnat så du kan välja bland de senast 10 inskickade tidernas data för att fylla i formuläret. Efter du valt en tid får du ändra de uppgifter som ev inte behövs samt ange en ny notering på vad som gjorts under tiden. Här nedan några bilder från mobilen hur det kan se ut: Efter du loggat in och börjar med din tidrapport finns en lista med tider du kan välja från... Välj en tid i listan... Sedan fylls det i automatiskt och du kan korrigera ev ändrigar!


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.