Hemsidan flyttar till ny adress: https://jbtmr.se - rapporteringen är kvar på jobbtimmar.se/login! Om du flyttas mellan olika sidor är det helt ok då vi börjar flytta över tjänsteinformation till jbtmr.se under året som kommer.

Arbetsorder direkt på kund - uppdaterad version efter önskemål

Nyheten släpptes 2016-03-23 18:54


Vår kontotyp Direkt på kund har fått sig en rejäl uppdatering och vi är inte klara än kanske! Arbetsorder direkt på kund - uppdaterad version efter önskemål

Vi har fått önskemål om att göra om Direkt på kund till ett ännu bättre val för att rapportera artiklar på en arbetsorder. Nu kallas denna kontotyp Arbetsorder direkt på kund. Man kan nu ange fler fält än innan, bl.a. eget ordernr, kundnr och kundens ordernr. Ett startdatum och klartdatum för arbetsordern finns även med för god planering. Förinlagda artiklar kan du delas upp i kategorier för att man skall kunna hitta enklare om man lägger upp många artiklar. En ny design på hela kontotypen gör det enklare än innan att rapportera. På startsidan är nu alla arbetsordrar listade för att man enkelt skall kunna gå in på den man jobbat med. Till sist finns även möjlighet att ta foto på artiklar och bifoga med det man skrivit in i rapporteringen. Kan vara t.ex en följesedel på något man tagit ut i handeln. Ett val att alla rapportörer måste slutrapportera sin arbetsorder innan man kan skapa fakturaunderlag finns också. Bra om man har 3-4 st personer som jobbar på samma arbetsorder. Kontakta oss om du vill veta mer och prova på! Läs mer här: http://jobbtimmar.se/rapportera-jobb-hos-kund.html


Hur många är det i
ert företag med dig själv?


Startavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Pris första kvartalet inklusive startavgift: 0 kr

Därefter pris / kvartal: 0 kr

Testa Jobbtimmar fritt nu!

Ditt namn:
Din e-post:
Kontotyp:
GDPR-samtycke:


Du får prova allt i två veckor från dess du loggar in. Du förbinder dig givetvis inte att beställa efter testtiden om du inte vill! När du skapar ditt fria konto går du med på villkoren som finns här samt GDPR policy här.

Vi kontaktar dig när vi får din beställning av testkontot och hjälper igång dig precis som om du betalat fullpris. Det var bra support tyckte många av våra befintliga kunder.